Jo kauan oon katellut muiden ihmisten nukkekotiblogeja ja ihastellut kaikkia pieniä esineitä ja huonekaluja ja kuolannut pienenpienten leivosten ja ruokien perään. Pienempänä leikin usein nukkekodilla ja barbeillakin täytyi aina tottakai olla kunnon kodit sisustettuna kirjahyllyyn tms. Mua on aina kiehtonut pienenpienet tavarat, jotka on aivan kuin aidot, oikeankokoiset asiat, kuten ne ruuat joita oikeesti tekis mieli maistaa.

Niinpä mä vihdoin päätin alottaa oman nukkekotiprojektini sekä perustaa sille oman blogin, esitelläkseni omia tuottamuksiani, sekä saadakseni neuvoja ja apua muilta nukkekotiharrastajilta.

Sen vaan sanon, että en ole mielestäni mikään ihmeen hyvä askartelija ja käsityöihminen, vaikka kaikkea tykkäänkin tehdä, joten katotaan nyt mitä tästä seuraa. Yritän siis tehdä paljon itse, vaikka paljon ostan myös kaupasta valmiina. Sekä käytän niitä mitä on jo kotona ja leikeissä ollut.

Ja tästä lähdetään:

Tämä on siis nukkekoti, jolla minä ja sisarukseni ollaan leikitty pieninä. Ensimmäinen kerros on Lundbyn ja lopun on tehnyt isäni vanerista. Lattiana tällä hetkellä kaikkialla patisi vintillä puunnäköinen muovimatto. Se pitää vaihtaa, sillä se on leikattu vähän huonosti ja hiukan liian pieni joissain huoneissa. Sitä paitsi haluun tehdä kunnon puulattian, aidoista puurimoista tai jostain. Tapetitkin täytyy laittaa uusiks koko taloon, paitsi alakerran pikkuhuoneeseen, jonne laitoin äitini kanssa jotain pari vuotta sitten uudet tapetit:

Jep, mutta enempää en nyt voi sanoa. Lisää tulee sitten kun jaksan tehdä. Huonejärjestyskin pitäs vielä miettiä puhtaaks.